Vi erbjuder helhetslösningar för bröllop och olika festarrangemang på Lappuddens Friluftscenter i vackra Nordingrå. Speciellt bröllopen hos oss har blivit mycket populära, och vi rekommenderar varmt Lappudden för er som söker en annorlunda och naturskön plats för er och ert bröllopssällskap.

Nordingrå är en av de mest romantiska och spännande platserna i Världsarvet Höga Kusten man kan hitta. Den vackra och storslagna naturen med sina höga berg och djupa dalar inspirerar många blivande brudpar till att gifta sig här under de intensiva sommarmånaderna. Många väljer fortfarande Nordingrås vackra kyrka för själva vigseln, men allt fler väljer också naturen som vigselplats med alla de naturliga och personliga altare man kan finna i den. Rotsidans naturreservat med sina släta, vindpinade och långsträckta stenhällar har blivit en populär plats för vigselakten, så även Lappudden som ligger i ett mycket naturskönt område på en vacker udde vid Vågsfjärdens strand i centrala Nordingrå omgiven av vatten, höga berg och skogklädda öar. Lappuddens Friluftscenter erbjuder personliga helhetslösningar för fester, bröllop, födelsedagar och konferenser.  

Obs! Vi fixar även möhippor och svensexor!

 

Kontakta oss för närmare info om bröllopsupplägg och fester.

https://lappudden.se/brollop.html

Tel: 070-286 43 05, 070-625 07 83

Pris: Begär offert

Bröllop vid Lappuddens Friluftscenter i Höga Kusten

Bröllop i Höga Kusten

Vid bröllopsarrangemang finns det möjlighet att abonnera hela anläggningen för att få vara helt själva med sitt bröllopssällskap. Det går även bra att boka stugor och rum separat samt att boka frukostbuffé hos oss.

 

Det är många som vill gifta sig hos oss och dom flesta föredrar att komma på en helg, vilket innebär att helgerna under sommaren bokas snabbt. Om det är möjligt försök att välja en dag mellan måndag och fredag, det ger er större chanser att få förlägga er bröllopsfest hos oss.

 

För information och bokning!

www.lappudden.se

070-286 43 05 eller 070-625 07 83

((maria@lappudden.se))