High Coast Sea

High Coast Sea med turtrafik, båttaxi och chartertrafik med anpassade båtar för funktionshindrade i världsarvet Höga Kusten

High Coast Sea

”High Coast Sea” har banat ny väg på vattnet

Med reguljär turtrafik, båttaxi och chartertrafik i handikappanpassade båtar

Vatten har i alla tider omgivit Höga Kustens land och öar, och i tusentals år, alltsedan isen smälte bort och första människorna vistades här, har det funnits ett behov av transporter i skärgården, såväl av folk och fä som fångster. Jägare, gävlefiskare och båtsmän- alla behövde de bra båtar för sin överlevnad.

I vår tid har behovet omvandlats. Turismen i världsarvet Höga Kustens skärgård växer sakta men säkert, och idag är mestadels själva upplevelsen under båtturen det viktigaste. Kraven på bekvämlighet är stora, och det finns ett behov av att kunna åka ut i skärgården på ett snabbt och enkelt sätt, något som High Coast Sea har varit delaktig med och förverkliga.

-Vi erbjuder både privata grupper och företag chartrade turer ut till kustöarna, dagsturer till havs med specifika upplevelser som sälsafari och fågelskådning. Daglig reguljär turtrafik mellan Norrfällsviken och Ulvön.

Skärgårdsturer i Världsarvet Höga Kusten

Fågelskådning

Sälsafari]

Turtrafik till Ulvön

Båttaxi och chartrade turer

Information och bokning

 

Agne Säterberg

070-6250783

 

 

Copyright © Agne Säterberg