Fotoexkursion

Destination Höga Kusten

FOTOWEEKEND 24-26 Maj 2019

”DET VILDA HÖGA KUSTEN”

 

Följ med mig, Agne Säterberg, ut på en spännande fotoweekend i det unika Världsarvet Höga Kusten där landet höjt sig 286 meter över havet sedan den senaste istiden. Landhöjningen har skapat ett fantastiskt landskap med höga kustberg, djupa dalgångar och avsnörda havsvikar med djupa sjöar som ständigt förändras och landet höjer sig fortfarande med ca 9 mm per år. Vi kommer att röra oss i kuperad terräng bland fåglar, sälar, klapperstensfält, klippor och fantastiska skogsområden där land möter hav. De dagliga utflykterna som utgår från Lappuddens Friluftscenter i Nordingrå kommer att innehålla fantastiska fotomöjligheter av både djur och natur i Höga Kustens kustlandskap. Dagsprogrammen styrs av väder och vind och bestäms på plats. På grund av den ljusa årstiden så förläggs utflykterna tidiga morgnar och sena kvällar.

 

Vårt företags motto är alltid ”Din upplevelse vårt mål!” Upplevelsen är för mig lika viktig som själva fotograferandet. Upplevelsen ger er förutsättningar till en bra berättelse, och jag ser alla våra deltagare som fotografer, oavsett vad man har för utrustning eller erfarenhet. Ta med er det ni behöver för att fotografera allsidigt. Det finns inga krav på utrustning men jag rekommenderar ett stativ och några olika objektiv om ni har det. Målet med denna fotoweekend är att ni får med er så bra bilder och upplevelser som möjligt och därmed en minnesvärd berättelse!

 

 

 

Datum: Fredag 24 maj – söndag 26 maj

Tid: Start fredag 10.00 – Avslut Lunch söndag

Plats: Lappuddens Friluftscenter i Nordingrå

Antal deltagare: 4-6

 

Ingår: Delat boende 2 nätter i 4-bäddsstuga, 2 st frukostbuffé, 2 st middagar, 3 st lunch- och fikapaket. Guide under turdagarna är Agne Säterberg.

 

Grundpris: 3.900 kr

 

Möjliga tillägg:

-Enkelstuga: Tillkommer 375 kr/pers och natt

-Sänglinne och handduk: 120 kr/pers.

-Städning av stuga: 350 kr/stuga

-Vid ankomst torsdag kväll kontakta oss för prisuppgift.

 

 

 

Välkommen till några spännande dagar vid Lappuddens Friluftscenter

önskar Agne och Maria!

 

AGMA Forntid & Äventyr AB, Lappudden 111 870 30 Nordingrå

Tel: 070-286 43 05 eller 070-625 07 83

 

www.lappudden.se

 

http://destinationhogakusten.com/fotografagne/index.html