Fotoexkursion

Destination Höga Kusten

Fotoexkursion/ foto workshops

i

Världsarvet Höga Kusten 2018

 

Anmälningstiden har nu gått ut för 2018 års Fotoexkursion

FOTOEXKURSION/ foto workshops 8-10 JUNI 2018

”DET VILDA HÖGA KUSTEN”

 

Jag ser nu tillbaka på förra årets fantastiska fotosommar tillsammans med fotografer som följt med på mina turer ut i världsarvet Höga Kustens fantastiska skärgård. Jag har nu under 5 år kört turer i Höga Kusten för att titta på fågel, säl, orkidéer, samt att jag varje år har arrangerat minst en fotoexkursion. De senaste 5 åren har jag varit ute på havet och fotat ca 200 timmar per år, vilket har gett mig mycket kunskap om djur och natur ute i Världsarvet Höga Kusten.

 

2018 års fotoexkursion kommer att bli lite annorlunda än föregående år. Alla deltagare kommer att inkvarteras vid Lappuddens Friluftscenter i Nordingrå, Hjärtat i världsarvet Höga Kusten, där vi kommer att utgå till många spännande platser i världsarvet.

Det kommer att bli en spännande fotoexkursion på 3 hela dagar 8-10 juni 2018.

 

Program

Vi kommer att röra oss i kuperad terräng bland klapperstensfält, klippor och fantastiska skogsområden ute i världsarvet Höga Kusten. De dagliga utflykterna kommer att innehålla fantastiska fotomöjligheter av både djur och natur i Höga Kustens kustlandskap.

 

Vårt företags motto är alltid, din upplevelse vårt mål. Upplevelsen för mig är lika viktig som själva fotograferandet. Upplevelsen ger er förutsättningar till en bra berättelse. Jag ser alla våra deltagare som fotografer, oavsett vad man har för utrustning och erfarenhet. Det är ni som skapar bilderna. Ta med er det ni behöver för att fotografera. Det finns inga krav på utrustning men jag rekommenderar en kamera, stativ och några olika objektiv om ni har det. Det är upplevelsen och känslan jag hoppas ni får med er hem med era bilder, och givetvis tillsammans med en bra berättelse som sedan förstärker era fantastiska bilder!

 

Datum: 8-10 juni 2018

Plats: Lappuddens Friluftscenter i Nordingrå

Antal deltagare: 4-10

Logi: Del i 4-bäddsstuga/ enkelstuga kan bokas mot tillägg.

Mat: Helpension

Pris: Grundpris: 4500 kr/person

Guide under dessa dagar är: Agne Säterberg

 

Välkommen till några spännande dagar vid Lappuddens Friluftscenter

önskar Agne och Maria!

 

AGMA Forntid & Äventyr AB, Lappudden 111 870 30 Nordingrå

Tel: 070-286 43 05 eller 070-625 07 83

 

www.destinationhogakusten.com